top of page

Topling d.o.o. Prnjavor streeft naar volle tevredenheid van alle betrokkenen: kopers en gebruikers, business partners en werknemers, leveranciers en overheidsinstanties. En dat met betrekking tot alle aspecten in het proces van ontwikkeling, design, fabridage, controle, levering en (after-sales) service van heetwater ketels en verbrandingsystemen voor zaagsel, houtsnippers, -briketten en pellets. 

Over Topling                                        

TOPLING d.o.o te Prnjavor is als producent opgericht in 1993. Zij is ontstaan uit een ingenieursbureau dat haar oorsprong kent in 1986. Dit bureau hield zich vooral bezig met het ontwerpen en installeren van centrale verwarmingsystemen.
Bij de oprichting van Topling waren er vijf werknemers in dienst, terwijl Topling vandaag de dag  de werkgever is voor maar liefst 150 werknemers.


Veel is en wordt geïnvesteerd in research en ontwikkeling. Trouw aan de herkomst, wordt de basis van Topling nog steeds gevormd door de eigen productontwikkeling en -verbetering. Maar liefst 10 universitair geschoolde, werktuigbouwkundige en elektrotechnische ingenieurs zijn dagelijks bezig met onderzoek en ontwikkeling op de R&D afdeling.In de beginjaren produceerde het bedrijf voornamelijk elektrische boilers en houtgestookte heetwater ketels, die vooral  gebruikt werden in de centrale-verwarming systemen van kleinere (mobiele) units, eengezinswoningen en kleinere kantoor- en bedrijfsruimten.Met een goed gevoel voor economische en maatschappelijke ontwikkelingen, en met zeer veel oog voor het milieu en onze leefomgeving, realiseerde men zich, dat men alleen effectief op de ontwikkelingen in de markt  kon inspelen, door het volgen van een eigen strategie en het ontwikkelen van authentieke, geavanceerde producten. Derhalve is men gestart met, naast het verbeteren en produceren van de heet water ketels, de fabricage van ovale en ronde tanks voor opslag van lichte stookolie en met gescheiden heetwater warmtewisselaars. Ontwikkelingen die zich doorgezet hebben tot in het huidige productgamma van superieure CO2 neutrale biomassavergassers. Met de compleet in eigen huis nieuw ontwikkelde producten en de verregaande unieke verbeteringen en vernieuwingen die Topling ontwikkelt en toepast op bestaande producten, kunnen alle producten in haar portfolio inmiddels aangemerkt worden als volledig authentiek.In de internationale markt, waarin men inmiddels al vele jaren opereert, worden vele successen geboekt met o.a. de SASP en de BIOTOPLING serie, die biomassa en pellets als brandstof gebruiken en die daardoor naadloos aansluiten bij de behoefte(n) van Europese consumenten en industriele klanten. Deze proucten voldoen ruimschoots aan alle actuele Europese normen en eisen.Vandaag de dag levert Topling producten, buiten de thuismarkt van Bosnië en Herzegovina, in Slovenië, Kroatië, Griekenland, Hongarije, Macedonië, Roemenië, Rusland, Frankrijk, Duitsland, UK, de Benelux en Italië.

 

 

TOPLING – DE WARMTE IN UW HUIS

 

HOOGWAARDIGE TECHNOLOGIE, NATUURLIJKE BRONNEN, EXPERTISE MET TOEKOMSTVISIE

 

  • Ontstaan uit de wens tot ontwikkeling en productie van de beste, zeer hoogwaardige producten.

  • Gebruik van componenten van wereldmarktleiders (Schneider Electric, EBM-PAPST, Danfoss).

  • Alle ketels hebben 5 jaar garantie op de mechanische delen en 2 jaar garantie op de electronische componenten.

  • In meer dan 15 EU landen vertegenwoordigd.

  • Gebruik van de allerbeste materialen (zoals bijvoorbeeld U.S. Steel).

  • Getest en goedgekeurd door gerenommeerde Europese instituten (o.a.TGM Oostenrijk, CETAS en KIWA Groot Brittanie, APAVE Frankrijk).

  • Continue ontwikkeling van nieuwe en verbetering van bestaande technologiën.

Downloads

bottom of page